Minden évben október 4-én kicsit nagyobb figyelmet fordítunk a vadon élő és háziállatainkra.

Elgondolkodunk azon, hogy felelős, jó gazdik vagyunk-e számukra. Megháláljuk azt a sok szeretetet, vigasztalást, boldogságot, amit tőlük kapunk.

A legtöbbünk számára házi kedvenceink nemcsak legjobb barátaink, hanem néha társak, és családtagok is.

Október 7-én délután a gyerekek behozhatták kedvenc háziállatukat és bemutathatták társaiknak, milyen gazdik is Ők. Nagyon sok állatot ismerhettünk meg: óriáscsigát, papagájokat, kacagó gerléket, nyuszikat, patkányt, teknősöket, cicákat és még egy süni is megtisztelte rendezvényünket.

A legtöbb képviselője a kutyáknak volt. Kiderült, hogy a gyerekek kedvence a tacskó. Ők képviselték a legnagyobb számban a kutyusokat, rögtönöztünk is egy gyors kutyabemutatót.

Két aranyos póni is vendégünk volt, egyikük bemutatta az akadályugró tudását is.

Köszönjük mindenkinek, hogy behozta és megmutatta nekünk kedvenc háziállatát, és azt, hogy a szabályok betartásával sikerült egy örömteli és boldog délutánt szervezni állatnak, embernek egyaránt.

Kónya Imola

Kategória: Hírek

Az Üllés, Forráskút, Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Csólyospálosi Tagintézménye (6135 Csólyospálos, Kossuth L.u.58.) beiskolázási körzete: Csólyospálos község közigazgatási területe