Május 8-án a Csólyospálosi Horgászok Baráti Köre megrendezte szokásos éves horgászversenyét, melyre meghívást kaptak az ehhez kedvet érző, de tagsággal nem rendelkező felső tagozatos gyerekek is. Iskolánk diákönkormányzata köszönettel elfogadta a meghívást, szorgalmazta a szabadidő hasznos eltöltésének ezt a formáját is a gyerekek körében. Feltétel mindössze annyi volt, hogy felnőtt kísérővel érkezzenek a versenyzők. Cserébe nevezési díj nélkül mérhették össze halfogó tudományukat a többiekkel, ráadásul elfogyaszthattak egy ízletes ebédet is. A gyönyörű, napsütéses időjárás is kedvezett a horgászat szerelmeseinek.

Örömmel számolunk be arról, hogy az induló hét gyermek között Andrejcsik Amina 8. osztályos tanuló végzett az élen, mögötte Vass Ádám (8. osztály) és Kapás Levente (7. osztály) szerezték meg a dobogós helyeket. Részt vettek még: Hegedűs Richárd, Kullai Máté, Provics Zalán és Répás Marcell. Amina összesen 27925g halat fogott, amivel egyetlen leány versenyzőként nemcsak diáktársait, de a felnőtt mezőnyt is fölényesen maga mögé utasította, sőt, a legnagyobb hal kifogása – 6150g – is az ő érdeme. Ezzel a teljesítménnyel az első helyezettnek járó díj mellé a vándorkupát is őrizheti a következő versenyig. Szeretettel gratulálunk Aminának, a Csólyospálosi Horgászok Baráti Körének pedig köszönjük a lehetőséget a gyermekek nevében is.

Provicsné Fodor Nóra

DÖK munkáját segítő pedagógus

Kategória: Hírek

Az Üllés, Forráskút, Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Csólyospálosi Tagintézménye (6135 Csólyospálos, Kossuth L.u.58.) beiskolázási körzete: Csólyospálos község közigazgatási területe