Iskolánk 2021. november 15 -én délután tartotta a helyi mesemondó versenyt a könyvtárban. Az 1. és 2. osztályosok korcsoportjából heten indultak.

  1. helyezett lett Csányi Áron Mihály 2. o.
  2. helyezett lett Tóth Leila 2. o.
  3. helyezett lett Szabó Lili és Tari Anna Blanka 2. o.

Felkészítő pedagógus : Provicsné Csoma Tünde

A 3. és 4. osztályos korcsoportból 8 gyermek tanult mesét. Ketten értek el 1. helyezést: Rácz- Fodor Nóra és Fodor Julianna 4.o. tanulók, 2. helyezett lett Provics Zalán 3. o., és szintén két tanuló kapott 3. helyezést: Jójárt Zorka és Német Zsanett 4. o. tanulók.

Felkészítő pedagógusok: Molnár Dolli és Masáné Szekeres Ildikó

Az első két helyezést elért tanuló képviselte iskolánkat mind a két korcsoportból november 17- én Üllésen a területi mesemondó versenyen, ahol Rácz – Fodor Nóra 4. osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Hálásak vagyunk, hogy sikerült megtartani ezeket a versenyeket. A gyerekek lelkesen készültek, és bennünket, felnőtteket is visszarepítettek egy kicsit a saját gyermekkorunk világába.

Büszkék vagyunk a tanítványainkra.

Masáné Szekeres Ildikó

Kategória: Hírek

Az Üllés, Forráskút, Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Csólyospálosi Tagintézménye (6135 Csólyospálos, Kossuth L.u.58.) beiskolázási körzete: Csólyospálos község közigazgatási területe