Iskolánkban a 2019/2020-as tanévben Molnár Dolli Katalin és Ladányi Luca tanító nénik szoktatják be és nevelgetik majd a leendő első osztályosokat szeptembertől.
Így mutatkoznak be:
„Itt vagyunk!
Kedves leendő 1. osztályos Kisdiákok és kedves Szülők!
Szeretnénk azzal a hírrel megörvendeztetni benneteket, hogy mi már készülünk a szeptemberi iskolakezdésre.
Be szeretnénk mutatkozni nektek, mint első osztályos tanító nénik.
Dolli néni vagyok, 2018-2019-es tanév őszétől vagyok jelen a Csólyospálosi Általános Iskolában. Eddig a 2. osztályban láttam el napközis nevelői feladatokat, és segítettem az 5. osztályosok matematikai tanulmányait. Előtte Mórahalmon és Baján tanítottam a diákokat. Szeretem a matematikát és a testnevelést. A nyárban szeretem még a dinnyét, a fagyit és azt, hogy sokat lehet olvasni és kertészkedni.

Luca néni vagyok, a Csólyospálosi Általános Iskolának már egy ismerős és remélem kedves arc. Tanítási gyakorlatom után a 2018-2019-es tanévben Szegeden dolgoztam elsős tanulókkal. Kedvenceim a magyar és az angolórák voltak, amelyeket itt is szívvel-lélekkel fogok tanítani. Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek veletek.
Szeretettel várunk minden kedves elsős szülőt augusztus 28-án a 17:00 órakor kezdődő szülői értekezletünkre, ahol igyekszünk minden felmerülő kérdésre válaszolni.

Dolli néni és Luca néni”

Kategória: Hírek