Iskolánk tehetséges matematikusai ebben a tanévben is új kihívások elé néztek. Vállalva a tananyagon túli plusz feladatok, ismeretek heteken, hónapokon át tartó elsajátítását, munkájukat idén is szép sikerek, eredmények zárták. Kistérségi matematikaversenyen, Forráskúton iskolánk büszkeségei közül 40%-uk dobogós helyet ért el:

Menyhárt Dominik 8. osztályban 1. helyezést, Márta Gergő 5. osztályban 3. helyezést. Dominiknak az utolsó olyan szép megmérettetése volt ez, amikor iskolája és saját hírnevének öregbítéséért tett. Átadta a státuszbotot, biztatva és mintegy példát mutatva a felnövekvő generációnak. Négyéves kitartó munkáját és eredményeit megköszönve kívánunk továbbtanulásához sok sikert és hasonló szép eredményeket!

Az örök kedvenc: Medve szabadtéri matematikaversenyen (Szegeden), a Dél-Alföldi régióban

  • 5. osztályos csapatunk – Aranymedvék lettek (Márta Gergő, Kónya Nóra, Pimbor Lilien) 198 csapatból 35. helyet;

  • 6. osztályos csapatunk – szintén Aranymedvék lettek (Hegedűs Bettina, Halácsi Borbála, Gombos Léna Maja) 198 csapatból 34. helyet értek el.

  • 7. osztályosaink – Bronzmedvék (Fűz Barbara, Csíkos Rebeka, Szilágyi Ádám), míg 8. osztályosaink – Ezüstmedve (Kertész Márk, Szabó Bence, Menyhárt Dominik) díjig jutottak.

Bebizonyították, hogy eredményesebb csapatban dolgozni, mint külön-külön. Ezzel azt is megtanulják, hogy egy célért küzdenek, és ezt a célt bármi áron is, de el kell érniük. Napjaink gazdasági kihívásainak kompetenciáit sajátítják el így játékos formában. Mindannyiójuk kitartó munkáját megköszönve sok szeretettel gratulálok az egész tantestület nevében:

 Dávidné Bognár Beatrix

 szaktanár

Kategória: Hírek