Iskolánk bejutott az idei Nagy Vagy! televíziós sportvetélkedőre, ahol az ország 18 iskolája vett részt. Az iskolai csapatokat olyan hírességek erősítették, mint például csapatkapitányunk Barka Emese, Magyarország első női Európa bajnok bírkózója, Kiss Szofi sokszoros magyar bajnok szinkronúszó, Sándor Orsi a Digisport sportriportere, Pauman Dániel olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kajakos, Tassonyi Balázs az Operett Színház színésze és Veréb István világbajnoki bronzérmes birkózó.

            A verseny felejthetetlen élmény volt a gyerekeknek versenyzőknek szurkolóknak egyaránt. Közel negyven fős szurkolói csapattal érkeztünk Kecskeméti Fürdőbe, ahol egy fergeteges hangulatú verseny várt ránk. A csapatokat három 6  csapatos elődöntőbe sorolták. A Csólyospálosi Általános Iskola a harmadik elődöntőben versenyzett a következő csapatokkal: Somogyvár, Nyíregyháza, Ajka, Ács, Edelény.

Az elődöntőből az első két csapat jutott tovább a döntőbe. Az ügyességi feladatoknál mindent megtettünk a siker érdekében és szoros küzdelmek után végül ötödik helyen zártunk, de mindenképpen nagyon sok színes élménnyel gazdagodtunk. A játék öröme végig kisért bennünket ezen a napon. Köszönjük szurkolóinknak a lelkes bíztatást. Sokszor felhangzott a csarnokban a „Hajrá Csólyospálos” !

Az 5 epizód adás-időpontjai:

  •   május 26.
  •   június 2.
  •   június16.
  •   június23.
  •   június 30.

Várhatóan a harmadik adásban leszünk benne.

 Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük a szurkolóknak!

Pölös Gábor

testnevelő

Kategória: Hírek