Már korábban nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azon általános iskolák listáját, amelyekben az átlagosnál nagyobb a pedagógiai munka fejlesztő, illetve hátránykiegyenlítő hatása. A listákat a 2017-es májusi kompetenciamérés eredményei alapján állították össze.

Iskolánk a 2016-2017-es tanév országos kompetenciamérés elemzése alapján ismét bekerült az Oktatási Hivatal által összeállított a “kiemelkedő teljesítményű és leghatékonyabban fejlesztő általános iskolák” 180 intézményét tartalmazó listájára az előző évi 8. osztályos tanulóink matematika eredménye alapján. 

Évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a mérésekre történő felkészítésekre és a diákok eredményeinek javítására. A tanórákon változatos munkaformákkal, a digitális eszközök széleskörű felhasználásával fejlesztjük a tanulók szövegértési és logikai készségét. Örülünk az eredménynek, amely alátámasztja, hogy pedagógusaink elkötelezettek munkájuk és a kompetenciafejlesztés terén. Tanulóink szeretnek iskolába járni, és az általános iskolában ez az egyik legfontosabb dolog. Ők ugyanúgy részesei ennek a sikernek, mint mi, vagy a szülők.

 

Gratulálok a diákoknak és a pedagógusoknak a remek eredményhez!

Részletek: https://www.oktatas.hu/kozneveles/meresek/kompetenciameres/kiemelkedo_teljesitmenyu_iskolak

 

Geráné Kullai Melinda

tagintézmény-vezető

Kategória: Hírek