„ A jó tanító nem saját tudásának gyümölcseit osztja meg a tanítványaival, hanem megmutatja nekik, hogyan arassák le saját gondolataik gyümölcseit.”(Kahlil Gibran)

Iskolánkban a 2020/2021-es tanévben Provicsné Csoma Tünde tanító néni szoktatja be és nevelgeti majd a leendő első osztályosokat szeptembertől.

Tünde tanító néni:

„Kedves iskolába vágyó gyermekek!

Szeretnék Nektek bemutatkozni, mint leendő első osztályos tanító néni.

Kisiskolás korom óta pedagógus szerettem volna lenni.

2007 óta tanítok szeretett iskolánkban. E hivatás szépségét eddig osztályfőnökként és napközis nevelőként tapasztalhattam meg.

Szeretem az olvasás-, a rajz- és technika órákat.

Energikus típus vagyok, imádok játszva tanítani, fontos számomra a közösségépítés, a bizalom, az együttműködés, a zökkenőmentes óvoda és iskola közötti átmenet.

Jelenleg negyedikes osztályommal tesszük a dolgunkat 6 éves koruk óta nap, mint nap szorgalmasan, egymást tisztelve, szeretve. Mivel a biztos alapokat elsajátították, kiskamasszá cseperedtek, elválnak útjaink.

Rám szeptemberben újra szép feladat vár, amit nagyon várok. Elutazok a számok- és betűk világába sok mosolygós szemű, kíváncsi tekintetű kispajtással.

Gyertek velem!”

Kedves Szülők!

Javaslom, hogy lapozzák végig honlapunkat, képeinket, ezáltal egy kis ízelítőt kapnak mindennapjainkból. Jövő tanévben pedig várjuk Önöket, csöppenjenek bele a Csólyospálosi Általános Iskola világába! Biztosan nem fognak csalódni!

Geráné Kullai Melinda

tagintézmény-vezető

Kategória: Hírek